AMPOULE  FILLING  SERVICES

Profill bv            Het Tasveld 10            3342 GT  Hendrik-Ido-Ambacht            The Netherlands                M • +31 (0)6 29033260             T • +31  (0)78 6818492             E • info@profill.nl
 
 
llenas de ampollas - Abfüllen von Ampullen - remplissage d'ampoules - riempimento di ampolla
TOEPASSINGSGEBIED:
De glazen ampul is een bijzondere verpakkingsvorm, die op tal van gebieden is in te zetten en zich leent voor vele toepassingsmogelijkheden, zoals cosmetica en
voeding(ssupplementen).
 
De ampul is een veilige, transparante, betrouwbare en professionele verpakking. Door het exclusieve karakter stellen ampullen u in staat meerwaarde aan uw product en uw assortiment te geven.
GLAZEN AMPULLEN
PRODUCTIE:
Voor de productie van de ampullen wordt glas uit de 1e hydrolytische klasse gebruikt.
De ampullen worden onder GMP richtlijnen en volgens het kwaliteits managementsysteem DIN EN ISO 9001 vervaardigd. Elke stap in het productieproces wordt continu bewaakt.
Een groot deel van de ampullen wordt in de farmaceutische markt gebruikt. Daarnaast voldoen de ampullen aan alle eisen die aan gebruik in ziekenhuizen gesteld worden.
 
Zeer hoge kwaliteitseisen vragen om intensieve controles. Deze vinden plaats zowel door middel van een optisch controlesysteem, als ook door kwaliteitscontroleurs tijdens de productie. Na productie worden de ampullen steekproefsgewijs aan diverse tests onderworpen. Pas na goedkeuring worden de ampullen voor verdere verwerking vrijgegeven.
AFVULLEN:
Het afvullen van ampullen is een specialisme.
Vloeistoffen op zowel water- als oliebasis zijn geschikt om af te vullen in ampullen.
 
U kunt kiezen uit verschillende inhoudsmaten ampullen:
1 ml, 2 ml, 3 ml, 5 ml, 10 ml en 20 ml.
Dit zijn de meest gebruikte formaten; uiteraard zijn andere formaten in overleg mogelijk.
 
Ampullen dienen normaliter in grote aantallen te worden afgenomen. Doordat we de aan te kopen aantallen over verschillende projecten verdelen en door afspraken met Europese fabrikanten is het mogelijk ook kleinere hoeveelheden te leveren.
BEDRUKKEN:
Het is mogelijk om de ampullen te voorzien van een eigen logo, tekst en/of batchcode en THT.
Dit geschiedt direct tijdens productie van de ampullen.
De glazen ampullen kunnen van iedere gewenste éénkleurige bedrukking worden voorzien.
AMPULLENBREKER:
Een kunststof hulpmiddel om op een veilige en eenvoudige manier de ampul open te breken. Bovendien zorgt de ampullenbreker er voor dat de vingers niet direct met de inhoud van de ampul in contact komen.
Wij leveren ampullenbrekers voor eenmalig en voor herhaald gebruik. Informeer naar de mogelijkheden.
GLAZEN AMPULLEN:
         
           veilig
 
      transparant
 
     betrouwbaar
 
    professioneel
 
     meerwaarde