AMPOULE  FILLING  SERVICES

Profill bv           Het Tasveld 10           3342 GT  Hendrik-Ido-Ambacht           The Netherlands                 M• +31 (0)6 29033260             T • +31  (0)78 6818492             E • info@profill.nl
 
llenas de ampollas - Abfüllen von Ampullen - remplissage d'ampoules - riempimento di ampolla
UNICADOSE® AMPULLEN

TOEPASSINGSGEBIED:
 
UNICADOSE® ampullen zijn nieuw en uniek qua vorm en toepassingsmogelijkheden en hebben daardoor een sterk onderscheidend vermogen.
Een eigentijdse en innovatieve verpakkingsmogelijkheid die zeer geschikt is als bijvoorbeeld drinkampul, shooters, shots, give away, (beurs)monster of single-use flesje voor vloeistoffen. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt.
 
UNICADOSE® ampullen zijn onbreekbaar en makkelijk te openen.
Daardoor zijn deze ampullen erg handig in het gebruik en overal mee naar toe te nemen zonder gevaar voor breuk of lekken.
Het openen van de UNICADOSE® ampul gebeurt zeer eenvoudig door met de duim de punt van de ampul af te drukken, zonder risico dat men zich snijdt.
 
De inhoud van de ampul laat zich eenvoudig uitschenken zonder schudden of morsen. Het is een goed alternatief op de breekbare glazen drinkampullen.
Na opening kan de inhoud eenvoudig rechtstreeks vanuit de ampul gedronken of bij een andere vloeistof geschonken worden.
Een extra kwaliteitsgarantie wordt geboden, omdat de UNICADOSE® ampul temper evident is en niet kan worden hersloten. Hierdoor is het onmogelijk om de originele samenstelling van de inhoud aan te passen.
 
De gewenste hoeveelheid is kant-en-klaar afgemeten per UNICADOSE® ampul, waardoor het gebruik van lepels, kopjes of andere hulpmiddelen niet meer nodig is.
 
Markten waar de UNICADOSE® ampullen kunnen worden ingezet zijn onder andere: voedingssupplementen, cosmetica, dranken- en voedingsmiddelenindustrie.
 
PRODUCTIE:
 
De UNICADOSE® ampullen zijn gemaakt van food grade recyclebaar Polypropyleen (PP) en leverbaar in iedere denkbare Pantone kleur; zowel transparant als ondoorzichtig.
 
Ze zijn gedurende 20 minuten steriliseerbaar tot 120 °C en voldoen aan de Europese en Amerikaanse Pharmacopeia USP30-NF.
 
Zeer hoge kwaliteitseisen vragen om intensieve controles. Deze vinden plaats zowel door middel van een optisch controle systeem, als ook door kwaliteitscontroleurs tijdens de productie. Na productie worden de ampullen steekproefsgewijs aan diverse tests onderworpen. Pas na goedkeuring worden de ampullen voor verdere verwerking vrijgegeven. Elke stap in het productieproces wordt continue bewaakt.
 
De productie van de UNICADOSE® ampullen geeft 2,6 keer minder CO˛ uitstoot dan de productie van glas (bron: AVC Bio Intelligence Services 2008).
AFVULLEN:
 
Het afvullen van ampullen is een specialisme.
Het afvullen van de UNICADOSE® ampullen gebeurt met een speciaal voor en door PROFILL ontworpen vul- en sluitmachine.
 
We kunnen door u aangeleverde vloeistoffen op zowel water- als oliebasis afvullen. Ook is het mogelijk dat wij uw vloeistof laten produceren bij gecertificeerde partners.
 
De UNICADOSE® ampul is leverbaar in een 5 ml, een 10 ml en een 15 ml uitvoering.
BEDRUKKEN:
 
De UNICADOSE® ampullen kunnen van iedere gewenste éénkleurige bedrukking worden voorzien. Dit geschiedt direct tijdens productie van de ampullen.
 
Het is mogelijk om de UNICADOSE® ampullen te bedrukken met een eigen logo, merk, inhoud, batchcode en/of THT.
 
 
 
UNICADOSE® AMPULLEN:
 
onbreekbaar
 
makkelijk te openen
 
eenvoudig uit te schenken
 
- 100 % recyclebaar
 
- vrij van Bisfenol A
 
- vrij van Ftalaten
 
- onderworpen aan migratie test
 
- conform Regulation (CE) 10/2011
 
- conform European Directive 94/62/CE
  (voor zware metalen)
 
- geregistreerd in REACH